Njësi klimatizimi për dhoma teke si dhoma gjumi

Lëvizni poshtë

MB-windfree-kitchen-feature-visual.jpgDT-windfree-kitchen-feature-visual.jpg

Po kërkoni një kondicioner dhome të vetme për shtëpinë tuaj?

Një kondicioner Single Split për banesa është zgjidhja ideale. Këto sisteme kondicioneri lidhin një njësi të jashtme me një njësi të brendshme. Për t'ju ndihmuar të flini rehat gjatë verës, për shembull ose për t'ju ndihmuar të përqendroheni në zyrën tuaj të shtëpisë.

Karakteristikat kryesore të sistemit të kondicionerit Single Split

* Disa veçori mund të ndryshojnë në varësi të njësisë së brendshme të zgjedhur

Rehatia

Teknologjia jonë unike WindFree™ përdor mijëra mikrovrima për të përhapur lehtë ajrin në çdo dhomë, në mënyrë që të jeni rehat dhe të qetë pa rryma të pakëndshme. Sensorët e diktimit të lëvizjes¹, që ofrohen në WindFree™ Elite, sigurojnë që njësitë të funksionojnë në bazë të aktivitetit dhe modaliteti i ftohjes së shpejtë arrin temperaturën e dëshiruar shpejt, për lehtësim të menjëhershëm nga nxehtësia e jashtme.

samsung training installer 2

Instalim Single Split

Pavarësisht nëse po kërkoni të përmirësoni sistemin tuaj ekzistues të klimës apo të instaloni një të ri, Samsung ofron një sërë opsionesh për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike. Ne punojmë me instalues të kualifikuar dhe me përvojë që ofrojnë shërbime të ekspertëve në planifikimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të kontrollit të klimës në banesa. Gjeni një instalues Samsung pranë jush.
Gjeni një instalues

Më shumë se një dhomë? Eksploroni këtë zgjidhje të ajrit të kondicionuar

Tani që e dini se çfarë përfshin një sistem kondicioneri Single Split, mund të merrni parasysh opsione të tjera. Po kërkoni të ftohni ose ngrohni më shumë dhoma, për shembull? Atëherë zgjidhja jonë Multi Split mund të jetë më e përshtatshme. Zbuloni se cila zgjidhje është e duhura për ju.

schematic multi split2

¹ Sensori i diktimit të lëvizjes (MDS) pikas mungesën e lëvizjeve pas 5 minutash minimumi deri në 60 minuta maksimumi. Sensori i diktimit të lëvizjeve ofrohet në WindFree™ Elite.

² Ofrohet në pajisje me Android dhe iOS. Nevojitet lidhje me Wi-Fi dhe një llogari në Samsung.

³ Verifikuar nga Intertek, numri i raportit RT20E-S0010-R, data e lëshimit: 17 prill 2020. Elementi K (Precipituesi elektrostatik) i Samsung Electronics mund të sterilizojë mikroorganizmat që mblidhen në filtër (Escherichia coli: mbi 99%, Staphylococcus aureus: mbi 99%). Ky filtër kap pluhurin ultra të imët deri në 0,3 μm në madhësi. Filtri i pastrimit të ajrit PM 1.0 ofrohet për WindFree™ Pure dhe si aksesor për kasetën 360, kasetën 4-drejtimëshe dhe kasetën 1-drejtimëshe.

⁴ Verifikuar nga mostrat e testimit Intertek të Samsung AR9500T përmes qarkullimit të vazhdueshëm të ajrit (sipas protokollit KS K 0693:2016 duke përdorur virusin e bakteriofagut MS2 ATCC 15597-B1 dhe shtamin Escherichiacoli C3000 ATCC 15597) dhe filtrin antiviral të kujdesit të trefishtë (sipas kritereve të testimit të përcaktuara nga Samsung duke përdorur Staphylococcus aureus ATCC 6538 dhe Klebsiella pneumoniae ATCC 4352). Produktet tona nuk janë testuar për ndikimin e tyre në virusin COVID-19. Prandaj, ne nuk ngremë dhe as japim ndonjë pretendim apo garanci të shprehur ose të nënkuptuar për sa i përket virusit COVID-19. Ofrohet vetëm në modelet WindFree™ Elite dhe Avant.