Kontrolloni klimën e biznesit tuaj

Lëvizni poshtë

dk windfree home office feature visualdk windfree home office feature visual

Zgjidhjet më moderne të klimës

Projektuar me novacionin e orientuar nga njeriu si parim.
  • Windfree Home Office Feature Visual 2 Hi Res Isite

    Kondicionim ajri WindFree™

    Prezantimi i gamës unike të kondicionerëve të Samsung me teknologjinë WindFree™, për rehati maksimale të brendshme në çdo hapësirë pa rryma të ftohta¹.
  • 360 cassette 1

    One Samsung

    Çlironi një botë integrimi dhe novacioni me One Samsung, një zgjidhje e përshtatshme për bizneset që kërkojnë lidhje dhe efikasitet më së miri.
samsung training installer 2

Gjeni një instalues

Merrni kontrollin e klimës së biznesit tuaj me Samsung. Instaluesit tanë me përvojë ofrojnë këshilla të personalizuara për sistemin më të përshtatshëm për nevojat, madhësinë dhe funksionet tuaja të dëshiruara.
Gjeni një instalues

¹ ASHRAE (Shoqata Amerikane e Inxhinierëve të Ngrohjes dhe Kondicionerëve) e përcakton "Ajrin pezull" si rryma ajri që lëvizin me shpejtësi nën 0,15 m/s me mungesë rrymash të ftohta.