Zgjidhjet tona të tjera

A nuk është zgjidhja Mono ajo që po kërkoni? Hidhuni një sy opsioneve tona të tjera.
  • DK-outdoor-cost-saving.jpg

    Zgjidhja Split

    Për zgjidhjet e ngrohjes të Samsung, mund të zgjidhni nga dy lloje sistemesh për t'iu përshtatur kërkesave tuaja specifike të komoditetit dhe hapësirës.
  • DK-climatehub-angle.jpg

    Zgjidhja TDM Plus

    Zgjidhja TDM Plus e Samsung është e përshtatshme për nevojat tuaja unike pasi përfshin ngrohjen dhe ftohjen. Teknologjia e fundit e pompës së ngrohjes ju jep rehati gjatë gjithë vitit në çdo kusht moti.