Zgjidhjet tona të tjera

A nuk është zgjidhja e Splitit ajo që po kërkoni? Hidhuni një sy opsioneve tona të tjera.
  • DK-samsung-outdoor.jpg

    Zgjidhja Mono

    Njësia e jashtme Mono përmban njësinë hidronike dhe mund të instalohet nga një hidraulik. Njësia është e lidhur me një depozitë të brendshme të ujit të ngrohtë për banesa.
  • DK-climatehub-angle.jpg

    Zgjidhja TDM Plus

    Zgjidhja TDM Plus e Samsung është e përshtatshme për nevojat tuaja unike pasi përfshin ngrohjen dhe ftohjen. Teknologjia e fundit e pompës së ngrohjes ju jep rehati gjatë gjithë vitit në çdo kusht moti.